Tilauskoulutukset

Tulityökurssi

Tilaa Tulityökurssi työpaikallesi. Kurssi on päivän mittainen ja se sisältää 6 oppituntia sekä suojaus- ja alkusammutusharjoituksen, jossa käytetään siistejä ja ympäristöystävällisiä harjoitusmenetelmiä. Kurssilaisten määrä voi olla kerralla enintään 30 henkilöä. Lue lisää Kurssit-sivulta.

Lue lisää: Tulityökurssi »

Työturvallisuuskorttikoulutus

Tilaa Työturvallisuuskorttikoulutus työpaikallesi. Työturvallisuuskorttikoulutus tähtää työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseen. Kortti on voimassa 5 vuotta ja sen käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskorttia. Kortti on laadittu ennen kaikkea teollisuuden työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille ym. Kurssin voi järjestää myös kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyskoulutus-päivänä.

Lue lisää: Työturvallisuuskorttikoulutus »

Tieturva 1-kurssi

Tilaa Tieturva 1-kurssi työpaikallesi. Kurssi kestää yhden päivän ja siitä saatava kortti on voimassa 5 vuotta. Kurssilla saa olla korkeintaan 36 oppilasta.

Lue lisää: Tieturva 1-kurssi »

Alkusammutuskurssi AS1

Tilaa Alkusammutuskurssi työpaikallesi. Kurssi sisältää 2 opetustuntia sisältäen tunnin teoriaa ja tunnin harjoittelua. Teoriaosuuden jälkeen suoritetaan sammutuspeitteen ja käsisammuttimen käyttöharjoitukset.

Lue lisää: Alkusammutuskurssi AS1 »